Velkommen til behandling på Majorstua!

Velkommen til behandling på Majorstua! Long time, no see… Håper det står bra til med deg og dine. Jeg starter opp igjen praksisen min i Oslo, og tilbyr akupunktur og kostholdsveiledning for gamle og nye pasienter. Jeg tilbyr behandling ved Klinikk Vital, hos min “gamle” doktorkollega og venn fra Arena klinikk, Dr. Shaghayegh Pouremamali. Jeg tilbyr behandlinger vanligvis på tirsdager. Klinikken ligger 2 minutter fra Majorstuen t-banestasjon. (Se her for veibeskrivelse.) Bestill time ved å …

Les innlegget →

Kurs i melkesyregjæring tirsdag 28. oktober i Lørenskog

Kurs i melkesyregjæring tirsdag 28. oktober i Lørenskog

På dette fermenteringskurset lærer du å lage melkesyregjærede grønnsaker (Kimchi). Du vil få en innføring i hva pro- og prebiotisk mat og drikke betyr for helsen din, og du får andre gode råd for et sunnere kosthold, en bedre fordøyelse og et mer optimalt næringsopptak. Det vil bli smaksprøver av annen fermentert mat, og du får med deg egenproduserte melkesyregjærede grønnsaker og et oppskriftshefte. Kimchi kan sammenlignes med melkesyregjærede grønnsaker, og du vil lære hvorfor …

Les innlegget →

Smoothie-kurs i Lørenskog 20. mai!

Smoothie-kurs i Lørenskog 20. mai!

(klikk på bildet for å se stor utgave) Bli med på kurs tirsdag 20. mai og lær en grunnleggende mal for hvordan du bygger opp en smoothie med fokus på proteiner, fett (omega 3) og antioksidanter. Kursopplegget er enkelt: Vi lager og smaker på smoothies – og du får en introduksjon til næringsstoffer og hvilke ingredienser du kan bruke for å berike smoothien. Du får et kompendium med oppskrifter, samt råd om smoothies for ulike …

Les innlegget →

Bli med på kurs: Smoothie som et flytende måltid!

Bli med på kurs: Smoothie som et flytende måltid!

Jeg holder kurs tirsdag 8. mai kl. 18.30 -20.30, i Sana Bonas lokaler på Grini utenfor Oslo. Pris kr 550,-. Påmelding til post@barfotklinikken.no innen 2. mai! Klikk på kursinvitasjonen for mer informasjon:

Les innlegget →

Lær å lage probiotisk mat 24.10. i Oslo

Du er ikke hva du spiser, men hva du kan fordøye. Få smaksprøver og lær om levende pre- og probiotisk mat som kimchi, surdeig og andre asiatiske spesialiteter. Du får med deg egen kimchi, surdeigsstarter og oppskriftshefte. Påmelding innen 20.10.

Les innlegget →

Julegodt: eksklusiv daddelkonfekt og chialimonade!

Julegodt: eksklusiv daddelkonfekt og chialimonade!

Jeg ønsker dere alle en god, sunnere og enklere jul! Prøv derfor disse gode daddelkonfektene. Hvis du likevel skulle forspise deg og føle deg sår og oppblåst – prøv chialimonaden under! Lisas eksklusive daddelkonfekt Denne herlige og eksklusive daddelkonfekten er så utsøkt deilig og så enkel at vi rister på hodet over hvor lett den er å lage. Oppskriften kommer fra min gode venninne Lisa. Hun skålder mandlene og gir de et raust dryss med chillikakao. For variasjonens skyld vekslet …

Les innlegget →

Lær å lage sunt julesnadder!

Kommer du deg til Kjeller mandag 26. november kan du lære smarte og gode oppskrifter helt uten sukker, gluten og melk. Klikk på pil-ikonet for å åpne invitasjonen i nytt vindu, eller klikk “download” for å laste ned til egen maskin.

Les innlegget →

Matkurs torsdag 20. september i Oslo

Lær enkle måter å benytte mat, drikke eller klyster for å rense kroppen for avfallsstoffer. Torsdag 20. september kl 17.30-21.30, på Ullevål hageby seniorsenter. Bruk zoomtastene eller pil-ikonet for å se invitasjonen tydelig, eller klikk “Download” for å laste ned til din egen maskin. Påmelding til post@barfotklinikken.no!

Les innlegget →

Saftig kake med bringebær og fiken (sukker-, laktose- og glutenfri)

Saftig kake med bringebær og fiken (sukker-, laktose- og glutenfri)

Ingredienser: Bunn: 50 g smør 1 dl vann 2 egg 2 dl Stevia-strø, eller Sukrin 180 g mandelmel 2 ts bakepulver Til marmorering (valgfritt): 2 ss kokosmasse 2 ss kakao Krem: Laktosefri kremfløte Bærsaus: 2-3 dl bringebær (frosne eller ferske) 4 fiken (hakket eller kuttet i små biter) (valgfritt) 2 ss Stevia-strø eller Sukrin Slik gjør du: 1. Skru ovnen på 175 grader. Smør en bakeform (ca. 1,5 l) og strø i litt mandelmel. Eventuelt …

Les innlegget →

Rosa drøm

Rosa drøm

Ingredienser: 1 fersk ananas Ca 500 ml tinte tyttebær vann 1/2 dl Chia-frø (helsekost) 1-2 ss Molkosan (flytende probiotika, kjøpes på helsekost) Slik gjør du: Rens og del opp ananasen og kjør den i blenderen sammen med vann til mos. Tilsett tyttebær og chiafrø og kjør til fargen skifter fra kremete gult til rosa. Ha i 1-2 ss molkosan for probiotisk effekt. Fyll på med vann hvis du liker drikken tynnere. Eller spe på med litt farris for …

Les innlegget →