2014_10_Kimchi-kurs

På dette fermenteringskurset lærer du å lage melkesyregjærede grønnsaker
(Kimchi). Du vil få en innføring i hva pro- og prebiotisk mat og drikke betyr for helsen
din, og du får andre gode råd for et sunnere kosthold, en bedre fordøyelse og
et mer optimalt næringsopptak. Det vil bli smaksprøver av annen fermentert
mat, og du får med deg egenproduserte melkesyregjærede grønnsaker og et
oppskriftshefte.

Kimchi kan sammenlignes med melkesyregjærede grønnsaker, og du vil lære hvorfor
grønnsaker som legges i en aktiv «kimchi-lake», blir ekstra næringsrike og gode for
fordøyelsen og helsen.

Oppskriftene vi bruker, er melkefrie, glutenfrie, eggfrie, så kurset egner seg også
glimrende for matallergikere og matintolerante.

Jeg holder kurset sammen med Monica Mathisen, som er naturopat, ernæringsterapeut og yogalærer.

Påmelding innen 21. oktober til monima@live.no

Sted: Kantinen ved Steinerskolen i Lørenskog, Kantarell vn 20, 1476 Rasta

Tid: Tirsdag 28. oktober Kl 18.00 – 21.00

Pris: kr 600,- per pers. (inkl. glasskrukke og egenproduserte kimchi-
fermenterte grønnsaker, smaksprøver og kompendie/oppskirftshefte)

Se bilde for mer informasjon.