«Mat som bygger Qi og Blod?»

Gresskar og gryteBli med og lær hvordan bruke mat som medisin i Lørenskog.

Tid: Fredag 09.11.18 kl. 16.30-20.00

Pris: 750,- inkludert et lett måltid.

På dette matkurset lager vi tradisjonell asiatisk helsemat i en moderne norsk kontekst.

Har du rikelig med energi og en velfungerende fordøyelse? Eller sliter du med nedsatt immunforsvar og utmattelse?

  • Visste du at vi ikke er hva vi spiser, men hva vi kan fordøye?
  • «Feil» mat og tilberedningsmåte kan trigge inflammasjon og et slitent
    immunforsvar.

Kom og lær hvilke asiatiske retter som bygger opp fordøyelsen og som styrker
immunforsvaret.

Kom rett fra jobb og få et lett måltid. Deretter lager vi mat sammen.

Maten er naturlig melke- og glutenfri. Du får også med deg ditt
egenproduserte fermenterte snadder og et oppskriftshefte.

Kurset passer for alle som er interessert i Tradisjonell kinesisk og ayurvedisk
medisin eller har interesse for terapeutisk bruk av mat.

Påmeldingsfrist er 31. oktober 2018.

Kursholder Thuy Dalen, er klassisk akupunktør, qigonginstruktør og veileder i
vestlig og østlig ernæringsmedisin.

Påmelding: Kontakt Jan Erik: post@biyun.no eller Thuy: post@barfotklinikken.no